یکشنبه 11 مرداد 1405 - Sun 02 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 274076
تاریخ انتشار: 13/آذر/1400 - 11:22

حزب هزار فامیل و مغز کژ کارکرد /"باشگاه افسران" حزب اتحاد ملت تشکیل شد

هفتمین مجمع عمومی حزب چپ اتحاد ملت اخیراً در حالی برگزار شد که حداقل ۵ نفر از فرزندان و نزدیکان رجال اصلاحات به عضویت شورای مرکزی آن درآمده‌اند.

حزب هزار فامیل و مغز کژ کارکرد  /"باشگاه افسران" حزب اتحاد ملت تشکیل شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازمهر، عمادالدین خاتمی، ساجده عرب‌سرخی، زهره آقاجری، صدیقه شکوری‌راد و مهدی شیرزاد از جمله این افراد هستند. [۳]

*این رخداد عجیب در حالی است که حزب سیاسی بایستی خانه نخبگان در جهت حل مشکلات کشور باشد نه محلی برای قبیله‌پروری یا باشگاه افسران!

اما حکما ستاد اصلاحات قرائت دیگری از این تعریف عقلانی دارد زیرا شاهدیم که حزب اتحاد ملت بعنوان یکی از تأثیرگذارترین احزاب چپ، یک روز اصلی‌ترین کارویژه حزب یعنی "حضور در انتخابات" را نقض می‌کند و دست به تحریم انتخابات می‌زند. و روز دیگر هم در اطراف خود سیم خاردار می‌کشد و به جای دعوت از نخبگان و دادن صندلی‌های حزبی به نخبگان صاحب کارنامه؛ شورای مرکزی حزب را تبدیل به "قبرستان خانوادگی" کرده و اقدام به گماردن کسانی می‌کند که بعنوان افسران سیاسی تربیت شده و هیچ شأنیت نخبگی ندارند.

البته بایستی از این قبیله‌گرایی حزبی به قبلیه‌گرایی ذهنی هم پی برد و علت‌العلل عمده اشتباهات و دشمنی‌های ستاد جریان چپ را همین فضای بسته ذهنی و دانشی دانست. چه اینکه وقتی عزمی برای شنیدن حقیقت نباشد، نه حزب جای نخبگان خواهد بود و نه ذهن جای تحلیل‌های عقلانی و نخبگانی!

تبدیل شدن حزب اتحاد ملت به حزب هزار فامیل همچنین در حالی است که طی هفته‌های اخیر شاهد انتقادات گسترده‌ای از جانب برخی اصلاح‌طلبان با ادعای فامیل بازی در دولت سیزدهم نیز بوده‌ایم.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما